Vi Sikrer Dig en Tryg Lejeoplevelse

Reservation, Lejekontrakt og Indflytning

Når du har reserveret en lejebolig via Nuvibo, så har du først og fremmest eneret til at modtage en lejekontrakt på lejemålet.  

Hvis du ønsker at overtage lejeboligen, så skal du underskrive den tilsendte lejekontrakt og indsende denne til administrationen, hvorefter du bedes indbetale depositum, forudbetalt husleje samt første måneds husleje forinden den deadline, som er anført i boligtilbuddet. Vi opfordrer dig til, at læse din lejekontrakt grundigt igennem og rette henvendelse til administrationen, hvis du har spørgsmål.

Hvis du ikke ønsker boligen, så bedes du give administrationen besked hurtigst muligt. Vi gør opmærksom på, at du ved reservation af en bolig opgiver din fortrydelsesret, hvorfor reservationsbeløbet ikke tilbagebetales.  

Nøgleoverdragelse

Når du har underskrevet den fremsendte lejekontrakt og indbetalt depositum, forudbetalt husleje samt første måneds husleje, så er boligen din. Administrationen vil herefter kontakte dig med henblik på nøgleoverdragelse. Nøgleoverdragelsen skal senest ske på overtagelsesdatoen, som er anført i lejekontrakten.  

Indflytningssyn

Når du overtager din nye bolig, vil der på dagen for nøgleoverdragelsen, ske et indflytningssyn. Indflytningssynet er din sikkerhed for at boligen er i rette stand forinden din indflytning. Ved indflytningssynet vil du blive informeret om, at du har 14 dage fra overtagelsesdatoen til at fremsende indvendinger til indflytningssynet. Nuvibo vil deltage ved indflytningssynet i form af en repræsentant, som er vores boligadministrator eller en vicevært. Du bedes møde op personligt til indflytningssynet. Tidspunktet aftales forinden dagen for indflytningssynet i samarbejde med vores administration. 

Ordensreglement

Når du modtager en lejekontrakt på en bolig vil et ordensreglement være vedlagt. Du bedes gennemlæse ordensreglementet før du underskriver fremsendte lejekontrakt. Underskrivelsen af lejekontrakten tilkendegiver, at du er indforstået med det gældende ordensreglement for boligen og det pågældende boligområde. Ordensreglementet skal fremme det gode naboskab, hvorfor der er indskrevet retningslinjer for husdyr, rygning og støjgener. Hvis du har spørgsmål til ordensreglementet skal du kontakte administrationen.

Vi gør opmærksom på, at svar på de oftest stillede spørgsmål også kan findes herunder.

Ønsker du at Fraflytte?

Hvis du ønsker at fraflytte din bolig, så skal du fremsende en skriftlig opsigelse på lejemålet og sikre, at den skriftlige opsigelse er leveret til administrationen senest kl. 17.00 på den sidste hverdag i den pågældende måned. Vi kvitterer altid for modtagelsen af din opsigelse af lejemålet. Administrationen vil herefter kontakte dig vedrørende fraflytningssyn og andre relevante informationer.  

Oftest stillede spørgsmål

Hvem skal jeg kontakte vedrørende fejl og mangler?

+

Ved fejl og mangler i din bolig bedes du kontakte vores service team via e-mail: service@nuvibo.dk

Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Hvornår har administrationen åbent?

+

Administrationen kan kontaktes via e-mail: administration@nuvibo.dk

Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Administrationen har lukket lørdag og søndag samt på helligdage. 

Hvordan kontakter jeg administrationen?

+

Administrationen kan træffes via e-mail: administration@nuvibo.dk

Administrationen har lukket lørdag og søndag samt på helligdage.

Er der regler for fællesarealerne?

+

Vi ønsker at alle lejere tager hensyn til hinanden på fællesarealerne.
Vi har derfor vedtaget følgende retningslinjer:

– Hunde skal til enhver tid holdes i snor.
– Det er ikke tilladt at afspille musik på fællesarealer før kl. 09.00 eller efter kl. 21.00.
– Indendørs fællesarealer og fritidsarealer er røgfrie.

Vi opfordrer derudover til et tæt samarbejde og en god dialog mellem beboerne.

Må man have hund i boligen?

+

I enkelte boliger er det tilladt at holde 1 stk. husdyr som værende henholdsvis en kat eller en hund. Du kan finde mere information om husdyrstilladelse i din lejekontrakt.

Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at passe et overnattende husdyr i en bolig, som ikke har husdyrstilladelse.

Hvis du har husdyrstilladelse, så har du mulighed for at passe et overnattende husdyr i op til 7 sammenhængende dage.

Er der regler for rygning?

+

Ja. Alle lejeboliger, indendørs fællesarealer og fritidsarealer er røgfrie. Hvis du ønsker at ryge, så bedes du gøre det udendørs og med hensyn til områdets øvrige beboere.

Kontakt for lejere

Din besked er sendt afsted. Vi kontakter dig snarest muligt.