Find bolig i Nykøbing F.

Kørvelvænget 65-91

Find bolig

Følfodvænget

Find bolig

Kørvelvænget 5-55

Find bolig

Nykøbing Falster

Velkommen til byen nær Guldborgsund, Nykøbing Falster, som byder på et væld af muligheder for sine indbyggere og besøgende. Byen har først og fremmest et blomstrende handelsmiljø med en hyggelig og stemningsfuld gågade samt Guldborgsund Centeret, som byder på en bred vifte af handelsmuligheder. Nykøbing Falster er dog også det oplagte valg for familien, da byen tilbyder et imponerende udvalg af både folke- og privatskoler, daginstitutioner, idrætsforeninger og offentlige legepladser, som kan bidrage til at sikre børnene en tryg opvækst.

Nykøbing Falster byder endvidere på en varieret og betagende natur. Fra de rolige kyster langs Guldborgsund til de vilde skove som Hannenov, giver området utallige muligheder for naturoplevelser. Besøg også gerne Bøtø Naturreservat, som imponerer med sine vådområder og sine vilde heste.

Hvis du er senior, så har du også rig mulighed for at nyde seniorlivet nær Guldborgsund. Nykøbing Falster rummer et væld af senioraktiviteter og mulighed for at varetage foreningsarbejde og dyrke det lokale fællesskab.