Fjordparken

4990 Sakskøbing

Leje og økonomi

Lejeperiode: Ubegrænset
Depositum: 3. måneders husleje
Forudbetalt leje: 1. måneds husleje

3V - 83 / 86 m² 9.500,-/md

Vil du søge boligstøtte?

Prøv vores beregner og se, om du er berettiget til boligstøtte.

Velkommen til Fjordparken

Vi udbyder 21 nybyggede 1-plans rækkehuse til leje i Fjordparken, som er beliggende i stationsbyen Sakskøbing på det nordøstlige Lolland. Fjordparken er ideel for seniorer, som ønsker at nyde livet i rolige omgivelser tæt på et bredt udvalg af indkøbsmuligheder og i smuk natur. De nybyggede rækkehuse har kig mod Sakskøbing Fjord, og har alle egen terrasse med overdækning. Fjordparken tilbyder en tryg og efterspurgt boligform, som rummer plads til de individuelle behov, og med fokus på at få glæde af hinanden i en aktiv og spændende hverdag.

Boligfakta

Estimeret forbrug a conto

Vand: 300,- kr.
Varme: 500,- kr.

Leje og økonomi

Lejeperiode: Ubegrænset
Depositum: 3. måneders husleje
Forudbetalt leje: 1. måneds husleje

Pris

3V - 83 / 86 m² 9.500,-/md

Beregn boligstøtte

Udfyld felterne herunder og klik på beregn. Når du efterfølgende vælger en bolig på kortet, kan du se, hvor meget du cirka vil kunne få i boligstøtte. Bemærk, at vores beregner kun er vejledende. Ønsker du en mere præcis beregner med flere muligheder, skal du bruge den officielle beregner på Borger.dk

Er du pensionist?

Beregn boligstøtte

Scroll op til kortet og klik på boligerne. Nu kan du se din vejledende boligstøtte og andre data.
Udfyld venligst alle påkrævede felter, som er market med *.

”Min familie og jeg er virkelig glade for at leje en bolig af Nuvibo. Her er fred og ro, og boligen er af høj kvalitet. Vi oplever også en super god service fra Nuvibos administration. De er altid til at komme i kontakt med, og de er søde og rare. Vi vil klart anbefale andre at leje en bolig af Nuvibo. Vi har ingen klager”.

– Christina, lejer

Plantegning

3V

Plantegninger er vejledende.

Stationsbyen Sakskøbing

Stationsbyens Sakskøbing er en historisk by på det nordøstlige Lolland. Byens kendetegn er Sakskøbing Fjord, som strækker sig ind i byens centrum og det smilende vandtårn, som våger over byen. I byens midte finder du et bredt udvalg af dagligvarebutikker, specialbutikker, restauranter og Hotel Saxkjøbing, som er særlig kendt for at være ejet af den kendte kok Claus Meyer. Hvis du sejler ud langs Sakskøbing Fjord for at nyde den smukke natur, så kan du også nyde synet af Oreby Gods, som tårner sig op ved søbredden. Byens centrale placering tæt på motorvej, giver dig rig mulighed for nemt at pendle til arbejde eller drage sydpå på bilferie.