Handicapboliger

Følfodvænget
4800 Nykøbing F.

Leje og økonomi

Lejeperiode: Ubegrænset
Depositum: 3 måneders husleje
Forudbetalt leje: 1 måneds husleje

2v – 83 / 86m² 10.580,-/mdr. + forbrug

Vil du søge boligstøtte?

Prøv vores beregner og se, om du er berettiget til boligstøtte.

Hos Nuvibo mener vi, at alle fortjener et hjem, der er smukt, funktionelt og tilgængeligt. Vi har derfor opført boliger, der forener funktionalitet, æstetik og komfort, så alle kan få et hjem, der passer til deres behov uden at gå på kompromis. Vi kan derfor nu tilbyde handicapvenlige boliger til privat udlejning på Følfodvænget i Nordbyen, Nykøbing Falster – som nogle af de første i Danmark.

De fire handicapvenlige rækkehuse er opført i et plan og består af 2 værelser fordelt på et samlet boligareal på 83 / 86 m2. I boligens indretning har vi vægtet at kombinere brugervenlige løsninger med udvalgte materialer, så boligerne fremstår lige så elegante og indbydende som ethvert andet hjem. For at sikre rummelighed og nem tilgængelighed i boligen har vi endvidere implementeret skydedøre og højteknologiske løsninger i køkken og badeværelse, som ikke blot er funktionelle, men som også smelter naturligt ind i boligens design.

Boligen er hertil opført med store, åbne rum og niveaufri adgang, som sikre at boligen er fuldt tilpasset til daglig brug for kørestolsbrugere og gangbesværede. De store lyse rum skaber et moderne udtryk, som betyder, at boligerne ikke fremstår som traditionelle handicapboliger, men som et hjem, hvor man kan nyde livet uden begrænsninger.

Det er desværre ikke muligt at reservere vores handicapvenlige boliger online, da vi ønsker at sikre, at boligerne udlejeres til personer, som har behov for denne type bolig. Hvis du ønsker at flytte ind i en af Nuvibos handicapvenlige boliger på Følfodvænget i Nordbyen, Nykøbing Falster, så bedes du derfor kontakte os direkte.

NUVIBO samarbejder med ROPOX

Vi samarbejder om at sikre bedre livskvalitet for personer med nedsat funktionsevne

NUVIBO er stolt af at samarbejde med ROPOX, en af verdens førende specialister inden for hjælpemidler og møbler til mennesker med nedsat funktionsevne. ROPOX har siden sin grundlæggelse i 1962 arbejdet for at skabe produkter, der giver brugerne øget frihed og livskvalitet, samtidig med at deres hjælpere sikres et optimalt arbejdsmiljø. Dette fokus på både brugerens og hjælperens behov har gjort ROPOX til en anerkendt aktør globalt.

Plantegning

Boligen er en rummelig og velindrettet 2-værelses lejlighed på 83 m².
Lejligheden er udnyttet optimalt med en gennemtænkt planløsning, der skaber en følelse af plads og funktionalitet.

Download detaljeret plantegning med mål

Vil du Vide Mere?

Har du spørgsmål, så udfyld dine oplysninger nedenfor og du vil blive kontaktet af Heidi.

Din besked er modtaget. Vi vender tilbage snarest muligt.